Tuesday, 7 November 2017

PENGEDAR SHAKLEE ANDA DI KEPONG , SELAYANG DAN RAWANG


Hai ! Saya Nor Farhanah atau lebih mesra dikenali sebagai ana . Dan saya adalah Pengedar Shaklee Selayang Kepong dan kawasan sekitar yang mesra . Hubungi saya di nombor
019-288 0320 ( Ana )

Anda mesti nak lebih nilai untuk setiap belian produk Shaklee kan ? Apa yang lebih baik dari kesan yang cepat dan konsultansi seperti pakar nutrisi kan ?


Sebab itu, sebagai Pengedar Shaklee Selayang dan kepong yang terbaik, saya akan ajar cara pengambilan yang betul dan pantau kesan yang anda rasa.

Saya cukup kecewa bila ada pengedar yang kurang ambil berat dengan kesan produk Shaklee yang mereka jual.
Wassap 019-288 0320 Ana

Saya Bukan Saja Hantar Tapi Bagi Servis Terbaik
Shaklee bukan hanya setakat bisnes bagi saya. Tetapi saya juga amalkan untuk masalah kesihatan dan kecantikan saya.

Sebab dengan hanya guna, belajar dan berkongsi barulah saya boleh bantu lebih ramai orang untuk sihat. Antara servis yang saya sediakan ialah:
  • Penghantaran produk Shaklee ke sekitar Kepong .
  • Mengajar cara pemilihan dan cara pengambilan produk secara berkesan.
  • Pendaftaran ahli Shaklee untuk mendapatkan 15 – 25% potongan harga produk.
  • Konsultansi masalah kecantikan wajah menggunakan produk semulajadi dan berkualiti tinggi.
  • Melatih usahawan yang ingin menjana pendapatan 3,4 dan 5 angka dengan bisnes Shaklee.
Hubungi Saya 
Jangan lupa ya. Kalau nak produk Shaklee mesti hubungi saya Ana di 019-288 0320

Singgah di blogs saya untuk mendapatkan banyak lagi mengenai product Shaklee di :

Carian berkaitan:
  • Pengedar Shaklee di sekitar kepong 
  • Pengedar Shaklee di Batu caves
  • Pengedar Shakle Gombak 
  • Pengedar Shaklee Selayang
  • Pengedar Shaklee Hospital selayang 
  • Ejen Shaklee selayang
  • Ejen Shaklee batu caves
  • Cod Shaklee selayang
  • Cod Shaklee batu caves

PROMOSI HEBAT BULAN NOVEMBER 2017

Kini promosi lagi untuk bulan November . Pembelian dengan pembelian anda akan mendapat 20% penjimatan untuk produk GLA atau Vita E dengan pembelian RM 500.00 dan keatas. Jom lihat bagai mana caranya anda dapat dengan lebih jimat. 



KLIK BUTANG INI UNTUK PERTANYAAN 
BERKENAAN PROMOSI NOVEMBER INI 

Promosi Shaklee November 2017 ~
Purchase with Purchase (PWP) Promotion
Dapatkan Discount 20% Off Vita-E Complex OR GLA Complex dengan Pembelian Rm500 ke atas Pelbagai Pilihan Produk Ini (Vitalea Iron, B-Complex, Vita-C, ESP Shaklee atau Omegaguard).
Buy 3 Get 1 FREE Vitalea For Children.
** While stocks last.
     
Dengan pembelian mana- mana bernilai RM 500.00 dan keatas boleh menikmati potongan 20% untuk Vita E @  GLA






       @








Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan
Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.


Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-3364128 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

Monday, 6 November 2017

CARA KAWAL DARAH TINGGI DAN ATASINYA DENGAN CEPAT

Kenali Saya
Saya Hapisah , nak paling mesra panggil je Kak Pisah . 2 Tahun lepas saya seorang pengidap darah tinggi dan kolestrol. Masa tu tekanan darah tinggi saya sudah mencecah 180/120. Doktor kata tekanan itu sangat bahaya pada diri saya kerana jika tidak dikawal saya mungkin akan stok atau pergi buat selamanya. 

Sedih , takut dan bermacam perasaan hadir ketika itu. Masa tu saya hanya bayangkan keluarga saya , anak dan suami. Saya tak dapat bayang jika saya tiada disisi mereka. 
Dulu saya seorang yang tidak percaya pada suppliment apa lagi nak makan ubat hospital. Saya sanggup mengawalnya sendiri dari makan ubat tetapi berapa lama?? Sampailah saya sedar yang Shaklee ini satu produk yang berkualiti dan dan murah dari jenama lain . Kepentingan makan suppliment kerana apa yang kita makan hari ini tidak semestinya baik. 
KLIK BUTANG INI UNTUK PERTANYAAN 
BERKENAAN DARAH TINGGI 
Kesedaran perlu diambil secara drastik bila saya ingin bersama insan tersayang. Kini saya sedar kesihatan tidak boleh dibeli dengan wang ringgit / duit. Kesihatan hak milik kita. Dengan kesihatan yang baik kita mampu membahagiakan insan tersanyang. Saya sayang pada keluarga saya Keadaan berubah bila saya mengenali Shaklee. 

Sedikit penerangan mengenai darah tinggi dan cara kawalan yang berkesan dari pengalaman saya sendiri. 
Umur 
Keturunan 
Merokok 
Berat badan yang berlebihan 
Kurang bersenam 
Tahap garam yang tinggi dalam makanan 
Terlalu banyak minum arak 
Tekanan
Mengekalkan berat badan normal
Bersenam
Diet - Makan makanan yang sihat
Kurangkan pengambilan garam
Berhenti merokok dan mengelakkan terhidu asap rokok
Mengurangkan tekanan jiwa atau stres
Tidur secara sihat
Makan Suppliment
Sakhlee juga mampu menguruskan berat badan saya. 

Pastinya nak tahu set darah tinggi yang saya ambil dan apa kebaikan. 
  • Omega 3 telah diuji dan terbukti dalam mengurangkan tekanan darah tinggi. 
  • Kajian terbaru dari Amerika Heart Association Hournal telah menunjukkan Omega 3 merendahkan tekanan darah darah berbanding orang yang tidak mengambilnya. 
  • Bertindak melancarkan saluran darah dan membuang kolestrol didalam darah. 
  • Merendahkan paras kolestrol tidak baik dan meningkatkan fungsi jantung, serta mengelakkan strok. 
  • Mengawal jangkitan, menurunkan tekanan darah, menurunkan kolestrol dan memelihara kesihatan selular. 
  • Garlic membantu mengekalkan tekanan darah yang normal dan paras kolestrol.
  • Memecahkan lemak, gula dan kolestrol dalam darah. 
  • mengurangkan tekanan darah tinggi.
  • Melindungi DNA , memperbaiki DNA memberi impak positf kepada pengawalan genetik.
  • Melindungi dan mengurangkan resiko penyakit berkaitan jantung.
  • Membantu dalam proses penurunan berat badan 
  • Meningkatkan kesihatan imum badan dan mengalakkan kesihatan keseluruhan. 
ESP 
  • Mempertingkat tahap kolestrol baik dan memelihara kesihatan jantung.
  • Rendahkan index glisemik , bantu beri tenaga , rasa kenyang dan mengawal gula dalam darah.
Klik Order Now untuk pesanan
Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.


Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !

Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-3364128 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

Wednesday, 1 November 2017

ISTIMEWA KEAHLIAN BARU PROMOSI NOVEMBER SHAKLEE

Promosi lagi bermula 1 - 30 November 2017 . Program Enrolmen Baru dibuat untuk menarik ramai pelanggannya untuk mendapatkan tawaran hebat yang diberi oleh Shaklee sepanjang program ini. 

Nikmati RM155 SAVINGS apabila anda mendaftar sebagai Pengedar Bebas Shaklee dan dapatkan penjimatan 5% pada pembelian pertama Anda Vivix Twin Pack!

Terma dan syarat:
• Program Pendaftaran ini sah dari 1 hingga 30 November 2017.
• Eksklusif untuk Enrollees Baru dan terhad kepada pembelian pertama mereka sebanyak 1 set Vivix Twin Pack per SID sahaja.
• Pengedar MESTILAH membeli Vivix Twin Pack dalam satu resit untuk menikmati 5% off.
• Hingga stok masih ada.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 
MENGAPA PILIH VIVIX
Vivix Suplemen Anti Aging Terbaik 
Sekarang Ini produk anti aging memang tengah laku, memang inI kata orang. Sebab itu produk anti aging ni tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Dari satu produk ke produk yang lain. Tapi awas, pastikan anda hanya memberi suplemen anti aging yang terbaik sahaja. Pertama sekali kena faham mengapa kulit menua sebelum usia. Ada 4 cara penuaan berlaku:

1. Kerosakan DNA
Setiap hari tubuh kita alami kerosakan DNA dan inilah penyebab utama proses penuaan berlaku begitu cepat.

2. Faktor genetik
Boleh menyumbang kepada kemerosotan umur pada tahap selular.

3. Toksin di persekitaran dan pemakanan
Toksin ini terdapat secara semulajadi di dalam bentuk radikal bebas atau dihasilkan oleh bahan kimi. Contohnya rokok menyebabkan kematian sel lebih awal daripada kematian secara semulajadi. 

Tahukah anda proses penuaan boleh diperlahankan, penyakit boleh dicegah menggunakan suplemen anti aging?
Kini terdapat kajian saintifik menyatakan bahan yang terdapat di dalam anggur lebih dikenali sebagai resveratrol mampu mengubah kesan negatif radikal bebas sekaligus meningkatkan jangka hayat seseorang.
4 mekanisme Vivix sebagai suplemen anti aging 
Sebab itulah, Shaklee mengambil inisiatif meneruskan kajian berkenaan untuk menjadikan resveratrol sebagai tonik anti aging terbaik iaitu Vivix.

Vivix bertindak dengan 4 mekanisme penuaan sel iaitu:
1. Melindungi dan membaiki DNA
Vivix melindungi DNA daripada kerosakan 

2. Menyelaras genetik
Membantu melambat penuaan sel.

3. Pengeluaran tenaga sel
Tenaga dalam tubuh ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru (mitokandria ni adalah penjana tenaga dalam tubuh). 

4. Memperlahankan proses penuaan (AGE – advanced glycation end products)
Jika AGE banyak sangat dalam badan boleh menyebabkan kerosakan sel. Jadi ramuan dalam Vivix 10 kali ganda lebih kuat daripada resveratrol mampu melambatkan pembentukan AGE.

Bagaimanapun Vivix bukan sekadar mempunyai resveratrol, malahan ia 10 kali ganda lebih berkuasa berbandingnya disebabkan campuran polifenol.


Apakah bahan-bahan yang terkandung di dalam Vivix dan kesannya terhadap anti aging?
Bahan-bahan yang terdapat di dalam Vivix adalah:
Ramuan Vivix yang terbaik sebagai suplemen anti aging 

1. Anggur Muskat (muscadine)
Anggur ini dikenali sebagai anggur nombor satu di US disebabkan kebaikannya yang awet muda dan memberi kesihatan berpanjangan. Anggur ini serta bijinya merupakan sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri antiradang dan mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol berbanding anggur lain.

Anggur ini juga mengandungi asid ellagik iaitu sejenis phythonutrien yang tidak ditemui pada anggur-anggur lain. Asid ellagik ini membantu menghentikan kimia penyebab kanser, mempunyai ciri-ciri anti virus dan anti bakteria.

2. Elderberry
Ini merupakan tumbuhan tahan lasak di tanah lembap dan hanya ditemui di Eropah dan Amerika Utara. Ia digunakan sekian dalam dalam perubatan untuk mengubati penyakit asthma, sembelit, arthritis dan selesema. Mengandungi antioksidan yang kuat dan dapat melindungi sel daripada kerosakan disebabkan oleh toksin alam sekitar, diet tidak seimbang dan tekanan.

3. Polyganum Cuspidatum
Ia merupakan sejenis pokok saka terbesar di Asia. Merupakan sumber semulajadi resveratrol sama seperti yang terdapat pada anggur merah. Kandungan resveratrol ini membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah dan mengurangkan lebihan lemak yang tidak diperlukan tubuh.

4. Lobak Ungu
Merupakan sumber vitamin A terbaik. Ia juga mengandungi fitokimia Anthocyanin iaitu sejenis antioksidan yang kuat yang membantu sebagai anti bakteria, anti radang penyakit, mengurangkan penyakit koronari serta bagus untuk penglihatan.

Anda juga boleh merujuk kepada laporan Utusan tentang Vivix Tonik Anti Aging 

Apakah fungsi lain Vivix selain Anti aging?
  • Menyokong fungsi hati dan sistem kardiovaskular
  • Menyokong fungsi otak
  • Menyokong sistem imunisasi
  • Menyokong kesihatan sendi
  • Sebagai antioksidan menentang radikal bebas
  • Menggalakkan keupayaan sel untuk bertahan lebih lama
  • Meningkatkan metabolisme tenaga sel tubuh
  • Meningkatkan kesihatan secara keseluruhan
Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
SelamatSemulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-3364128 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com