Tuesday, 4 April 2017

OMEGA MAMPU BAKAR LEMAK


Omega bakar lemak, tapi untuk orang yang kurus kalau lemak dibakar semua jadi tenaga..bukan penting ke ada jgk simpanan lemak utk penebat haba dlm tubuh?

Orang kurus tak semestinya tak ada lemak
Ingat viceral fat?
Lemak yang melekat di organ.
Lemak ni tak nampak.
Bukan lemak bawah kulit.

Yg gemuk nampak tu lemak bawah kulit
Mmg nampak 
Viceral fat tak tak nampk
Penah dengar orang kurus kena serangan jantung?

Sebab viceral fat tinggi.

OmegaGuard adalah minyak ikan yang mengandungi Asid Lemak Omega-3.

Kajian menunjukkan Omega 3 memberikan kebaikan kepada tubuh badan seperti:
1. Membantu mengurangkan paras kolesterol serta paras trigliserida darah. 
2. Membantu mengurangkan tekanan darah. 
3. Anti-Keradangan. 
4. Membantu meningkatkan kesihatan minda seperti meningkatkan perhubungan diantara saraf-saraf otak serta terlibat di dalam proses penghasilan saraf dan otak. 
5. Membantu meningkatkan pembakaran lemak tubuh dan pelbagai lagi kebaikan kepada tubuh.

Jumlah keperluan Omega 3 bagi setiap tubuh adalah berbeza-beza bagi setiap individu.

Oleh kerana Omega 3 bukan hanya mempunyai satu fungsi sahaja, penggunaan Omega 3 di dalam tubuh adalah berbeza-beza mengikut keperluan tubuh setiap individu.

Sebagai Contoh, 

individu yang kurus berkemungkinan mempunyai paras lemak yang normal. Oleh itu badan akan menggunakan Omega 3 untuk meningkatkan kesihatan minda serta mengurangkan keradangan dalam badan.

Kelebihan kat sini, kalau omega tak bakar lemak , dia akan guna untuk saraf2 otak ke. Ataupun untuk keradangan ke. Macam org radang (eczema ,jeragat , bengkak, macam2 lagi). Untuk bintik kolestrol bawah mata pun boleh.

Yang gambar ni, kuning-kuning tu lemak yang ada dalam tubuh kita.


Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-3364128 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

No comments:

Post a Comment