Sunday, 30 July 2017

KURUS SEPERTI SAYA BERSAMA SHAKLEE




Kurus seperti saya ? 
Jangan tak percaya .. saya nekad untuk kurus kerana masalah kesihatan saya. Jika anda mahu kurus seperti saya jom ikut apa yang saya nak makan . Bukan saja kurus tetapi anda akan dapat kesihatan yang sangat baik sebelum anda kurus. produk Shaklee akan memperbetulkan keadaan tubuh yang tidak sihat. Ini sebenarnya punca anda gemuk.



Contohnya perut yang tidak mampu memecahkan makanan kepada zat, toksik dan buangan.


1. Detoks Dengan Herb- Lax



Herb- Lax diperbuat dari 9 jenis herba yang berkesan dan selamat untuk memperbaiki tahap pencernaan perut anda.


Bayangkan kerak di lapisan perut kesan dari pencernaan yang tak mantap sejak bertahun- tahun dulu. Ada lemak, toksi dan sisa buangan yang tak dibersihkan.Patutla perut jadi buncit.



Jadi, sangat penting untuk perut mampu memecahkan makanan pada zat, toksik dan lemak. Barula zat boleh diserap dan toksik/sisi boleh dibuang dengan berkesan.

Detoksifikasi ada beberapa kesan hebat untuk kuruskan badan dengan cepat seperti berikut:
Mengoptimumkan prestasi pencernaan dan serapan zat
Mengeluarkan toksik daripada tubuh
Mengeluarkan air berlebihan yang disimpan dalam tubuh yang mengakibatkan perut buncit
Menyihatkan perut
Mengempiskan perut

2. Pecahkan Dinding Lemak Dengan Lecithin


Cara kuruskan badan cepat bermula dengak aktif melalui proses memecahkan lemak.

Lecithin adalah sejenis asid lemak yang sangat berfaedah.

Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi daripada kacang soya (Non GMO). Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530 mg lecithin. [Sumber Shaklee]

Lecithin adalah cara kuruskan badan cepat kerana ia adalah pelarut yang sangat hebat. Lecithin membantu menguruskan badan dengan membakar lemak- lemak jahat dibawah kulit.

Bahkan Lecithin adalah cara kuruskan badan cepat yang sangat baik kerana ia akan mengekalkan lemak dalam bentuk cecair supaya dia tidak melekat didinding saluran darah. Hebat kan !

Antara fungsi Lecithin dalam menguruskan badan dengan cepat adalah seperti:
Menurunkan paras kolesterol dengan mencarikan lemak dan menghalang mengumpulan kolesterol
Kolina yang terdapat dalam lecihtin akan meningkatkan metabolisma dan membakar lemak dengan cepat
Melindungi sel dengan memastikan pergerakan lemak, zat dan lebihan ke seluruhan badan

[Sumber Med-Health]

3. Bakar Lemak Dengan Omega Guard


Fungsi Omega adalah sangat hebat dalam cara menguruskan badan cepat.

Omega Guard Shaklee mengandungi Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) iaitu asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam [ Sumber Shaklee]. Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

Kandungan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mampu menjadi Booster untuk menguruskan badan dengan cepat.

Satu kisah mengenai kajian di University Of South Australia menunjukkan pengambilan minyak ikan memberi kesan sangat besar pada mereka yang bersenam. Kombinasi bersenam dan pengambilan minyak omega dapat meningkatkan peredaran darah dan enzim untuk membakar lemak. Hasilnya berat badan mereka turun 2 kg selepas 2 minggu. [ Sumber WeightLossResources]

Fungsi dan cara menguruskan badan dengan Omega Guard Shaklee seperti dibawah:

  • Mengaktifkan hormon dalam badan untuk membakar lebih lemak
  • Meningkatkan tahap metabolisma tubuh
  • Mengurangkan penghasilan lemak perlindungan di pinggang
  • Mengurangkan selera makan
  • Menukarkan lemak kepada tenaga
Jadi fungsi-fungsi Omega Guard ini adalah cara kuruskan badan cepat yang sangat efektif.
Artikal tambahan tentang Omega Guard –> Cara Bakar Lemak Pantas Dengan Omega Guard

4. Kenyang Tanpa Lemak Dengan ESP


Satu lagi proses atau cara kuruskan badan adalah kenyang tanpa lemak.

Maksud kenyang tanpa lemak ialah anda ambil makanan tanpa kandungan lemak tapi cukup untuk memberikan tenaga.

Jadi pengambilan ESP ini akan memberi tenaga dan rasa kenyang paada perut. Takkanlah anda masih nak makan makanan yang berlemak tinggi kalau anda dalam proses nak kurus kan ?

Selain itu ESP juga adalah cara kurus cepat tanpa menganggu kecantikan wanita yang lain.

Malah ESP juga akan mencantikkan lagi payudara ( dan menegang) dan mencantikkan kulit dengan mencerahkan dan mengatasi jerawat. Best tak bonus ni ?

Cik puan juga mesti pernah dengar ada kes bila kurus, kulit akan menggeleber. Eeee tak nak la macam tu kan.

Jadi ESP ni akan membentuk otot yang tegang dan memberi bentuk tubuh yang sangat- sangat cantik.


Mesti Tepat
Untuk kesan yang paling baik, cik puan/ tuan mestilah ambil semua produk mengikut cara dan masa yang betul. Ramai yang berjaya kurus. Tapi ramai juga yang gagal.

Ramai yang mengadu pada saya mereka gagal. Lepas saya tanya mereka, rupanya cara mereka ambil itu salah.

Memilih saya adalah sangat tepat kerana saya ada teknik pengambilan set kurus Shaklee yang betul. Saya sudah membuktikannya anda bila lagi.

Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-3364128 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

Friday, 28 July 2017

SHAKLEE SET RESDUNG



Atasi masalah resdung dengan Set Resdung Shaklee
Resdung memang tidak asing lagi. Boleh dikatakan semua kita menghidapinya, cuma yang membezakan seteruk mana resdung mempengaruhi kita.

Tanda-tanda Resdung
- Hidung selalu tersumbat
- Lendir dari hidung dan tekak
- Sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata
- Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
- Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan
- Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya

Punca Penyakit Resdung
Resdung adalah alahan terhadap jenis makanan tertentu, habuk, parasit (demodex) dan kutu.

Apabila kita mengalami alahan, daging yang bertindak sebagai penapis udara didalam hidung akan membengkak secara semulajadi. Seterusnya, menyebabkan pergerakan udara tak dapat dikeluarkan dan akan terkumpul di dalam.

Kesannya, kulat akan tumbuh dan kawasan dalam hidung menjadi semakin membengkak. Anda yang pernah mengalaminya pasti tahu tahap kesakitannya.

Struktur hidung yang tidak normal adalah akibat daripada tulang hidung retak atau patah ketika kemalangan boleh menyebabkan seseorang mendapat penyakit resdung.

Bagi sesetengah orang yang mempunyai struktur tulang hidung yang ”senget ” tidak lurus (deviated nasal septum), risiko untuk mendapat resdung adalah tinggi.

Kerosakan atau sakit gigi di bahagian gusi atas boleh menyebabkan resdung. Kuman atau bakteria yang berasal dari kerosakan atau sakit gigi boleh merebak dengan mudah ke rongga sinus dan menyebabkan resdung.

Hal demikian kerana kedudukan gigi gusi atas amat berdekatan dengan rongga sinus. Rongga sinus yang terdapat di dalam tulang pipi (dikenali sebagai maxillary sinus) merupakan rongga yang paling kerap mendapat sinutisis akibat kerosakan gigi.

Selain itu kajian menunjukkan tabiat menyelam dan menyelam di air sungai atau kolam yang kotor serta laut yang tercemar turut menyumbang dan mengakibatkan penyakit ini.

Resdung ni boleh merebak ke bahagian mata. Akibatnya, anda boleh hilang deria penglihatan dan ia juga boleh menjangkiti otak. Tetapi, resdung tidak berjangkit pada orang lain atau diwarisi oleh keturunannya.


Petua Mencegah Resdung:
1. Elakkan daripada memelihara binatang
berbulu di dalam rumah seperti kucing dan arnab.

2. Jangan menggunakan sarung bantal, cadar dan selimut yang diperbuat daripada bulu binatang.

3. Bersihkan karpet/permaidani. Lebih baik menggunakan penyedut hampagas (vacuum cleaner).

4. Gunakan penutup hidung semasa melakukan kerja nengemas bagi mengelakkan habuk.

5. Minum air suam/mineral dengan kadar
yang banyak. Bagus jika amalkan minum sup panas.

6. Selalulah mencuci dan menjaga kebersihan wajah.

7. Elakkan makanan laut seperti udang.

Selain itu Set Resdung Shaklee juga dapat membantu mengurangkan keradangan resdung dan mengurangkan bersin pada setiap pagi. 


Set Resdung Shaklee terdiri daripada: 

  •  Alfafa
  • B Complex 
  • Sustained Release Vitamin C 500mg
  • Garlic Complex


Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 
Alfalfa:

Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis). Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis). Namun begitu, bagi penghidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen.

B Complex:



Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan. B6 juga Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B-Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka. Juga membantu dalam membina protein dalam tubuh.

Vitamin C:


Berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan terhadap serangan penyakit. Bagus untuk mempercepatkan proses penyembukan tisu tubuh. Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.





Garlic yang berfungi sebagai antibiotik dan antibakteria semula jadi terbaik , yang membantu mengurangkan selesema. 


berlengah untuk mencuba Set Resdung Shaklee bagi mengatasi masalah resdung anda. Produk Shaklee adalah produk semulajadi dan bebas dadah.


Hakikatnya, penyakit resdung ini jika dibiarkan melarat akan menjadi kronik dan boleh menyebabkan komplikasi kepada otak dan boleh membawa maut.
Jaminan kami

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-3364128 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

Friday, 21 July 2017

SHAKLEE GET CLEAN WATER PITCHER

Penapis Air Yang Boleh Dibawa Ke Mana-mana (Portable Water Filter)

Pernahkah anda lihat penapis air yang boleh dibawa ke mana-mana? Kini memperkenalkan GET Clean Water Shaklee pilihan yang tepat.


MENGAPA PERLU MEMILIH GET CLEAN® WATER?

Get Clean® Water mengaplikasikan sistem penapisan air baharu berbilang paten bagi menghasilkan air yang lebih bersih dan sihat. Berbanding jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar berbahaya - termasuk sehingga 99% plumbum!

Get Clean® Water merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. Langkah ini membantu mengurangkan timbunan botol plastik bagi pemuliharaan alam sekitar. Ia juga berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis.

Air dan bumi yang lebih bersih dan lebih sihat.

Marilah kita meraikannya!

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat!
Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin!
Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.
Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula

Pilihan Bijak!
Kos hanya beberapa sen bagi satu liter air
Air yang lebih sihat dengan rasa yang lebih sedap
Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis (tidak memerlukan kuasa elektrik)
Ringan dan mudah dibawa
Menjimatkan kos

Keunikan Shaklee

Selamat
Menyingkirkan plumbum dan pelbagai benda asing dalam air
Get Clean® Water mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf berkesan dalam mengurangkan plumbum dan benda asing lain oleh Persatuan Kualiti Air (WQA).

Pintar
Hanya beberapa sen bagi satu liter air
Warga Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter, Get Clean® Water mampu memberikan air yang bersih dengan rasa yang lebih sedap. Ia juga dilengkapi meter pintar yang menunjukkan bilakah masanya anda patut menukar penapis. Tiada lagi ketidakpastian.

Berkuasa Tinggi
Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) air daripada setiap blok penapis - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkenal. Malah, jag ini berupaya mengurangkan bahan cemar dalam air yang boleh memudaratkan kesihatan anda.

Mesra Alam
Memelihara kesejahteraan alam sekitar
Get Clean® Water menggunakan jag air dengan sistem penapis blok karbon isian semula yang pertama di dunia. Langkah ini dapat membantu mengurangkan timbunan sampah. Malah, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar.



SESUAI UNTUK KEGUNAAN 


Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-3364128 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

SHAKLEE SET HAIR CARE PROSANTE

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

Set penjagaan rambut Shaklee yang dikenali sebagai ProSante adalah bebas kimia, dan selamat untuk digunakan.

Long Lasting Finishing Spray 
  • "Medium hold" memastikan gaya rambut tidak berubah
  • Memberikan perlindungan UV
  • Menguruskan rambut yang dikeriting halus dan rambut yang mudah kusut.
Revitalizing Shampoo
  • Humektan bertindak bagi melicinkan kutikel rambut dan melebatkan rambut
  • Sistem pembersih yang lembut dan berpaten
  • Menyegarkan dan menyeimbangkan kulit kepala dan rambut tanpa terlalu melembapkan atau mengeringkannya.
Purifying Shampoo
  • Membersih dengan menyeluruh, menyingkirkan sisa-sisa produk fesyen rambut, pengumpulan mineral dan bahan-bahan cemar persekitaran lain
  • Mengekalkan keseimbangan lipid dan lembapan semulajadi serta tidak melunturkan warna rambut
  • Ideal untuk mengawal lapisan kulit kepala yang sihat, rambut juga tidak berkelemumur.

Replenishing Conditioner
  • Perapi dan pelembap yang pekat bagi rambut yang berkilat dan lembut bak sutera
  • Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut yang bercabang
  • Menguatkan rambut dengan protein dan humektan yang berasal dari alam semulajadi

Lightweight Conditioner
  • Melicinkan dan melembapkan rambut tanpa menjadikannya terlalu melekit
  • Mengembalikan elemen struktur supaya rambut kelihatan lebat, berkilat,sihat
  • Menghilangkan kesan statik agar rambut mudah digayakan dan diurus 

Nourishing Scalp Treatment 
  • Nourishing Scalp Treatment menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala. Vitamin antioksida iaitu A dan E, dan juga Koenzim Q10 melindungi anda daripada kerosakan akibat radikal bebas dan pencemaran persekitaran.
  • Bertindak membekalkan ruang yang optimum untuk rambut anda.Formula tanpa bilas memudahkan anda menggunakan dan menggayakannya.Tidak menjadikan rambut melekit atau berminyak
Perbezaan Shaklee
ProSanté Nourishing Scalp Treatment adalah formula eksklusif, yang terbukti mampu mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat dan dapat melebatkan serta menguatkan rambut secara semula jadi apabila digunakan sebagai sebahagian daripada sistem Penjagaan Rambut ProSanté.

Keperluan adalah mengikut jenis dan masalah rambut anda seperti berikut:

Bagi mereka yang mengalami masalah keguguran rambut anda boleh gunakan set berikut:
1.Revitalizing Shampoo 
2.Lightweight Conditioner 
3.Nourishing Scalp Treatment 
(note : set ni boleh digunakan secara harian)

Bagi mereka yang mengalami masalah rambut berkelemumur(juga boleh untuk rambut gugur, rambut bercabang, rambut rosak dan berminyak) anda boleh gunakan set berikut:
1.Purifying Shampoo 
2.Replenishing Conditioner 
3.Nourishing Scalp Treatment 
(note : set ni utk kegunaan 1-2x seminggu..bukan harian)

Suburkan Rambut Anda!
Kulit kepala yang sihat adalah asas kepada rambut yang sihat. Itulah sebabnya kenapa setiap produk ProSanté mengandungi Scalp Health Complex, iaitu gabungan 10 vitamin, mineral dan herba bagi menyediakan persekitaran optimum untuk rambut yang sihat, lebat dan menawan. Shaklee memilih bahan-bahan seperti:
  • Ekstrak swertia dan halia untuk merangsang peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk folikel rambut;
  • Mineral kulit yang penting seperti kuprum, zink, mangan serta vitamin A dan E untuk membantu metabolisme kulit kepala yang sihat; dan
  • Minyak daun pokok teh serta esktrak teh hijau untuk menentang kerosakan akibat radikal bebas dan faktor-faktor persekitaran lain.
Dan juga tidak akan menemui sebarang bahan kimia kuat yang boleh merosakkan rambut dan juga kulit kepala anda dalam rangkaian penjagaan produk ProSanté.
Antara testimoni pengguna yg sungguh berpuashati dgn hasilnya..




Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-3364128 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com